Frissítve: 2018.06.19.
Aktív hirdetők:
309
Reg. felhasználó:
18388
Apróhirdetések:
776
Beszámolók:
2099

Kiemelt hirdetések

Suzy26

Kor: 26
Tel: 20/6108572
Hely: Kiskőrös

Bellus és Iza

Kor: 26
Tel: 70/4166882
Hely: XV. kerület

Kinga Cica

Kor: 32
Tel: 70/6407990
Hely: Kaposvár

Niki

Kor: 30
Tel: 30/6861216
Hely: Debrecen

Gina

Kor: 29
Tel: 20/5997329
Hely: Budapest

Betty

Kor: 35
Tel: 70/2605899
Hely: VI. kerület

Karen

Kor: 23
Tel: 30/3993701
Hely: XV. kerület

Juli

Kor: 42
Tel: 20/9731237
Hely: XIII. kerület

Kira

Kor: 20
Tel: 30/9915439
Hely: X. kerület

Roxy

Kor: 50
Tel: 70/2892675
Hely: II. kerület

Elit escort Győr

Kor: 28
Tel: 20/4975038
Hely: Győr

Klári

Kor: 52
Tel: 70/2257680
Hely: Jászberény

Ancsa

Kor: 36
Tel: 70/2136981
Hely: XIV. kerület

Aisa

Kor: 40
Tel: 30/3772658
Hely: IX. kerület

Rita

Kor: 32
Tel: 30/2147170
Hely: Debrecen

Zsuska

Kor: 33
Tel: 70/3088400
Hely: Debrecen

Kitty47

Kor: 40
Tel: 70/2665932
Hely: Gödöllő

Vanda

Kor: 38
Tel: 30/3337110
Hely: XIV. kerület

Tracy

Kor: 28
Tel: 30/8752952
Hely: XIII. kerület

Kyra72

Kor: 41
Tel: 70/2507138
Hely: XV. kerület

Trixy

Kor: 31
Tel: 20/2112197
Hely: XXI. kerület

Barby

Kor: 23
Tel: 20/6177046
Hely: Berettyóújfalu

Felhasználási feltételek


Ki hirdethet a SzexMoston?

Bárki hirdethet nálunk, szexuális érdeklődéstől függetlenül, aki betöltötte 18. életévét, tisztában van a 1999. évi LXXV. törvény 11. paragrafusában foglaltakkal és az alábbi szabályokat elfogadja:

A hirdetés szövege nem tartalmazhat a jó ízlést illetve személyiségi jogokat sértő megjegyzéseket illetve egyéb módon sem ütközhet semmilyen más törvénybe.

1999. évi LXXV. törvény 11. paragrafusa: "Tilos írásban, képben vagy hangrögzítőn illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni." 

Felhívjuk a tisztelt hirdetők és látogatók figyelmét a idézett törvény betartására, egyúttal közöljük, hogy a honlapunkon megjelenített hirdetéseket hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. Azon hirdetőket illetve felhasználókat, akikről kiderül, hogy a fenti törvényi rendelkezést figyelmen kívül hagyják, minden előzetes értesítés nélkül azonnal töröljük. A hirdetők és felhasználók által közölt és megjelentetett tartalmakért az oldal szerkesztői semmilyen felelősséget nem vállalnak. Ha nem a saját fotódat töltöd fel a megjelenéshez, kizárólag téged terhel a felelősség a fotó valódi tulajdonosa felé. Független amatőr oldalunk, erotikusan túlfűtött felnőttek szexpartnerkeresője. Kérlek ennek és a fentiek tudatában döntsd el, hogy
szeretnél-e megjelenni illetve szerepelni az oldalon.

Általános Szerződési Feltételek

Adatkezelési szabályzat:

Internetes felületen keresztül elérhető partnerkereső rendszert (Rendszer) üzemeltetünk, amelyen keresztül lehetőséget biztosítunk a rendszer használói számára, hogy a biztosított tárhelyen hozzászólásokat, értékeléseket, képeket helyezzenek el, illetve a más felhasználók által elhelezett tartalmat böngésszék, megtekintsék.
A Rendszerben található tartalom fehasználónév és jelszó megadása nélkül is böngészhető, az elhelyezett tartalom megtekinthető.
Felhasználónév/e-mail cím és jelszó megadásával a Felhasználó hozzászólásokat, értékeléseket helyezhet
el a Rendszerben.
A regisztrált felhasználó hozzájárul, hogy az általa elhelyezett tartalmat az oldalon felhasználjuk.
A Rendszerben megadott adatok - kivéve a nyilvánosként megadott adatokat (pl.: nickname) - bizalmasan kerülnek kezelésre.

A szexmost.hu interneten keresztül elérhető rendszerében a felhasználók számára lehetőséget biztosít erotikus partnerkereső hirdetések, értékelések, hozzászólások elhelyezésére, amelyeket a Rendszerben megjelenít, 
és ezzel segítséget nyújt a látogatóknak és a felhasználóknak abban, hogy partnert találhassanak.

Amennyiben regisztráció nélkül veszed igénybe oldalunkat (Látogató):

Ingyenesen és szabadon használhatod a Rendszer összes számodra elérhető funkcióját.
Időben korlátlanul szavatolsz azért, hogy életkorod miatt a szexmost.hu, a felhasználó részéről történő igénybevétele, illetve a szexmost.hu részéről történő tartalom megjelenítés nyújtása nem minősül jogellenesnek.
- Kijelented, hogy szerződéskötési képességed nem korlátozott.
Nem alkalmazhatsz olyan módszereket, amelyek célja a szexmost.hu elveit sértő állapot létrehozása, így különösen nem alkalmazol olyan módszereket, amelyek célja a Rendszerben elérhető hirdetések más rendszerben történő megjelentetése.
Tudomásul veszed, hogy a szexmost.hu nem köteles a felhasználói tartalom ellenőrzésére.
Tudomásul veszed, hogy a szexmost.hu nem felelős a Rendszerben elérhető felhasználói tartalom (így különösen hirdetések, fórum hozzászólások, értékelések) valóságtartalmáért, teljességéért, illetve jogszerűségéért.
- Vállalod, hogy a Rendszerben elérhető információkat nem használod fel jogellenes célra, ilyen célra felhívást nem közölsz.
- A szexmost.hu az Általános Szerződési Feltételek vagy a Moderálási Alapelvek megsértése esetén jogosult a Rendszerhez történő hozzáférést megtagadni, megszüntetni.
- A szexmost.hu rögzíti az általad által használt IP címet, a meglátogatott oldalak URL-jét, a látogatás időpontját, ezen túlmenően nem gyűjt adatokat a látogatókról.
- A szexmost.hu indokolás nélkül kizárhatja az Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi Szabályzat és Moderálási Alapelvek megsértőit az oldal igénybevételéből.

Amennyiben regisztrált felhasználóként veszed igénybe oldalunkat (Regisztrált Felhasználó):

Érvényes felhasználónév és jelszó megadásával történő egyedi profil létesítésével válhatsz Regisztrált Felhasználóvá.
Felelős vagy a jelszó titokban tartásáért, illetve minden olyan tevékenységért, amely az általad regisztrált felhasználónév-jelszó felhasználásával kerül kifejtésre a rendszerben.
Kijelented és szavatolod, hogy a felhasználói tartalom elhelyezésével nem keletkezik jogsértő helyzet vagy állapot.
szexmost.hu fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje különösen azon Felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek, vagy ha a választott felhasználói név védjegyet sért; más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név; obszcén vagy trágár kifejezés; rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés.
szexmost.hu fenntartja magának a jogot, hogy az oldal használatát bármely Felhasználó felé megtagadja.
Az általad elhelyezett tartalmakért ellenszolgáltatást nem igényelgetsz.
Vállalod, hogy nem kínálsz fel ellenértéket testi érintkezésért.
A rendszerből való törlésedet a info@szexmost.hu e-mail címen kérheted. A szexmost.hu a kérésre a Felhasználó által elhelyezett tartalmat elválasztja a Felhasználó azonosítására szolgáló adatoktól (e-mail cím, jelszó), ezen azonosításra szolgáló adatokat törli. A törlés nem vonatkozik a fórum hozzászólásokra, másnak írt levelekre, értékelésekre és egyéb a funkciók használatakor létrejövő adatokra. A törlés nem szünteti meg a közted és a szexmost.hu közötti megállapodást.
Vállalod, hogy kizárólag valós tartalmakat töltesz fel.
- A szexmost.hu lehetőséget biztosíthat a számodra az általad megalkotott tartalomnak a Rendszerben történő elhelyezésére. Az általad elhelyezett tartalmak szövege, a használt név, vagy becenév jelen Általános Szerződési Feltételek alkalmazásában Felhasználói Tartalomnak minősül.
Tudomásul veszed, hogy a szexmost.hu jogosult egyes, az oldal által meghatározott információtípusokat tartalmazó szövegrészeket jelölés nélkül törölni vagy valamely más karakterrel helyettesíteni, illetve más kategóriába, besorolásba helyezni és ott megjeleníteni.
A Felhasználói Tartalom elhelyezésével a tartalomhoz kapcsolódó valamennyi személyhez fűződő jogot (így különösen az esetleges szerzői jog, személyiségi jog, névviselési jog, stb.) a mindenkor hatályos jogszabályok által lehetővé tett körben a szexmost.hu-ra ruházod át, vagy amennyiben ez a jogszabályok alapján nem lehetséges, úgy szexmost.hu részére, földrajzilag és időben korlátlan, a jogszabályok által lehetővé tett legszélesebb körben engedélyezed.
A fentiek keretében az általad elhelyezett szerzői műnek minősülő Felhasználói Tartalom vonatkozásában nem kizárólagos, időbeli, földrajzi és nyelvi korlátozás nélküli, a Felhasználó Tartalom elhelyezésének vagy a jelen Általános Szerződési Feltételek időpontjában ismert felhasználási módokra kiterjedő felhasználási jogot engedsz a szexmost.hu számára, amely kiterjed különösen a fordításra, más on-line médiumokban való egészben vagy részletében történő megjelentetésre (ideértve különösen: többszörözés, terjesztés, hozzáférhetővé tétel).

Amennyiben Hirdetőként használod az oldalt (Hirdető):

A Hirdetőre előírt eltérésekkel megilletnek, illetve terhelnek a Regisztrált Felhasználóra irányadó jogosultságok és kötelezettségek.
Hirdetés feladás menüben vagy e-mail útján kezdeményezheted a hirdetés megjelenítését. Azzal válsz Hirdetővé, hogy kezdeményezed a hirdetés feladását.

A Hirdető státusz feltételei:

- E
lfogadod az Általános Szerződési Feltételek Hirdetőre irányadó szabályait.
- Saját, valós fényképét töltesz fel a rendszerbe.
- Az összes Rendszer által kért adatot a valóságnak megfelelően töltöd ki.
- A szexmost.hu külön kérésére arcot is megmutató kép megküldésével vagy személyesen igazolod a képek valódiságát.
Választhatsz, hogy a Felhasználóknak a hirdetés vonatkozásában a Rendszer biztosítsa-e az értékelés lehetőségét vagy sem.
Hozzájárulsz a Felhasználói Tartalom a szexmost.hu általi mindenkori felhasználásához, így különösen az általad feltöltött erotikus, arcképes vagy arckép nélküli fényképek megjelentetéséhez.
Kijelented, hogy szexuális szolgáltatást nem nyújtasz, illetve az általad a Rendszerben elhelyezett adatok nem utalnak ilyen szolgáltatásra.
Vállalod, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételekben a személyes adatok kezelésére, illetve a szerzői művek nyilvánosságra hozatalához megadott hozzájárulását nem vonod vissza.
Hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad a Rendszerbe feltöltött fényképeket a szexmost.hu a hirdetés vagy a Hirdető fiókjának inaktiválását követően is tárolhatja.
Kizárólag saját elérhetőségeidet szerepeltetheted a Rendszerben.
Felhasználói fiókodat, a Rendszerbe történő bejelentkezéshez használt adataidat nem bocsáthatod más rendelkezésére.
Teljeskörű, időben korlátlan szavatosságot vállalsz az általad a Rendszerben elhelyezett információk vonatkozásában, amely kiterjed különösen az információk valódisága, naprakészsége, a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek való megfelelősége vonatkozásában.
Tudomásul veszed, hogy a szexmost.hu különösen nem felelős a Rendszerben szereplő Felhasználói Tartalomnak minősülő értékelésekért.
- A szexmost.hu egyes esetekben technikai segítséget nyújthat a Hirdetőnek a Felhasználói Tartalom elhelyezésében, amely Felhasználó és az oldal felelősségi viszonyait nem érinti.
Azonosításod történhet az általad feltöltött kép és telefonszám alapján.

Felhasználói magatartás és moderálási elvek:

- A 
szexmost.hu való belépéssel megértetted és elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, Moderálási elveket, Adatvédelmi szabályzatot.
- Beleegyezel abba, hogy magatartásodat felelősségteljesen, más Felhasználók tiszteletével fejted ki.
- A szexmost.hu nem használható más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogának megsértésére. A szexmost.hu törölheti, vagy hozzáférésében korlátozhatja azokat a Felhasználókat, akik másokat zaklatnak.
- A szexmost.hu, a más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő; obszcén vagy trágár; rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő Felhasználói Tartalmakat, az ilyen tartalmakat elhelyező felhasználók fiókjait, előzetes értesítés nélkül hozzáférhetetlenné teheti, törölheti.

Tartalom:

- A Felhasználó felelős a Felhasználói Tartalomért, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, hozzászólásokat, értékeléseket - és bármely tartalom következményeit is.
- A szexmost.hu nem vállal kötelezettséget a Felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmak ellenőrzésére.
- A 
szexmost.hu mint közvetítő, nem felelős a továbbított információkért.
- A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a szexmost.hu minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos mérlegelési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak minősít.
- A szexmost.hu-nak címzett kritikák nem kerülnek hozzáférhetetlenné tételre, azok nyilvánosan kerülnek megválaszolásra.
- A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a szexmost.hu minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, melyek megsértik vagy megszegik bármely személy szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy más jogát vagy a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben a szexmost.hu minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például - de nem kizárólagosan - az alábbiakat:

szexmost.hu bármely részének módosítása, adaptációja vagy visszafejtése.
- A szexmost.hu számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolási vagy behatolási kísérlet (hacking).
Más tagokról információ gyűjtése jogosulatlan célokból (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket).
Megszerzett anyagok engedély nélküli publikálása.
- Felhasználói azonosítók automatikus módszerekkel vagy csalárd, illetve tisztességtelen cselekménnyel történő létesítése.
Bármely harmadik személy anyagainak rendelkezésre bocsátása a harmadik személy hozzájárulása nélkül.
- Olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek megsértik, visszaélnek vagy megszegik bármely más fél szellemi alkotáshoz, nyilvánossághoz, magánélethez fűződő vagy egyéb más tulajdonosi jogát.
Vírusok, férgek, hibák, trójai falovak vagy bármely más destruktív elemek továbbítása.
- Olyan anyagok rendelkezésre bocsátása, amelyek jogellenesek vagy jogellenes tevékenységre buzdítanak, esetleg azt hirdetik.
- Hamis vagy félrevezető információ rendelkezésre bocsátása.

szexmost.hu a fentieken túlmenően is jogosult bármely Tartalmat indokolás nélkül a nyilvánosság számára hozzáférhetetlenné tenni vagy a Rendszerből törölni. A szexmost.hu a Tartalom hozzáférhetetlenné tételéből vagy törléséből eredő kárért nem felelős.

szexmost.hu kizárja felelősségét a Rendszerben elhelyezett információk vagy anyagok hitelessége, tartalma, teljessége, jogszerűsége, megbízhatósága, működőképessége vagy rendelkezésre állása vonatkozásában. A szexmost.hu kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.

szexmost.hu - a fentebb részletezett jogosultságai körében - a feltöltött publikus tartalmakat felhasználhatja forrás megjelöléssel különösen marketing és promóciós célokra előzetes értesítés nélkül.

Rendelkezésre állás:

szexmost.hu nem garantálja a Rendszer és a Rendszer bármely funkciójának folyamatos rendelkezésre állását és a fiunkciók folyamatos igénybevételének lehetőségét. A szexmost.hu fenntartja a jogot, hogy bármely funkció elérhetőségét időlegesen valamennyi felhasználó, vagy meghatározott felhasználói kör, vagy adott felhasználó vonatkozásában felfüggessze, vagy a funkció biztosítását véglegesen megszüntesse.

Felelősség kizárása:

- A 
szexmost.hu, kizárja felelősségét a Rendszerben elhelyezett információk vagy anyagok hitelessége, tartalma, teljessége, jogszerűsége, megbízhatósága, működőképessége vagy rendelkezésre állása vonatkozásában.
- A szexmost.hu kizár bármely és minden felelősségét a Felhasználók által tanúsított magatartásért.
- A szexmost.hu minden anyagot, információt "ahogy vannak" tesz hozzáférhetővé, minden szavatosság nélkül.
- A Felhasználó a oldalt kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy a szexmost.hu nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.
- Felhasználó köteles minden általában tőle elvárhatót megtenni személyes adatai, különösen a szexmost.hu különböző funkcióinak igénybevételéhez szükséges jelszó védelme érdekében. Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, amely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

Adatkezelési szabályzat:

Az adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az adatkezelő által üzemeltetett Rendszer felhasználói esetében.

Az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre:

- A Felhasználó által választott hozzáférési szinttől függően megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó.
- A Felhasználó döntése alapján lehetnek látható és mások számára nem látható adatok.
- A Rendszer használata során rögzítésre kerül a Felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a Felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a Rendszer automatikusan naplózza.

Az adatkezelés célja:

- A Felhasználó által megadott e-mail cím és / vagy felhasználói név és jelszó esetében az adatok kezelésének célja a Felhasználó azonosítása.
- Az egyéb megadott látható és mások számára nem látható adatok estében a Felhasználók azonosítása, információ és segítség nyújtás partnerválasztásban.
- Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Az adatkezelés időtartama:

- A Felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében a személyes adatokat a 
szexmost.hu addig kezeli, amíg a jelen Általános Szerződési Feltételek szerint nem kéri az adatok anonimizálását, az azonosító adatok törlését. A Felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 8 munkanapon belül töröljük az adatokat.
- A Felhasználó döntése alapján a megadott látható és mások számára nem látható adatok esetében, amíg a Felhasználó döntése alapján azokat a profiljában megjeleníti, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.
- A Rendszer használata során, a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az utolsó látogatástól számított 2 évig tárolja a Rendszer az adatokat.

A személyes adatok törlése:

A törlési igényt e-mailben az info@szexmost.hu címre kell eljuttatni. A 
szexmost.hu a törlési igény beérkezésétől számított 8 munkanapon belül törli a törlendőként megjelölt az adatokat.

szexmost.hu-ra való belépéssel egyidejűleg megértettem, elfogadom és betartom az Általános Szerződési Feltételek-ben foglaltaka
t.


Hírlevél

Értesülj legfrissebb híreinkről, újdonságainkról: iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom!

Partnerünk

Kiemelt hirdetések

Viven21

Kor: 20
Tel: 30/6992676
Hely: IX. kerület

Angel Nadja

Kor: 37
Tel: 20/5147407
Hely: Kistarcsa

Szajuri

Kor: 29
Tel: 70/2995723
Hely: XIX. kerület

Tryxi

Kor: 22
Tel: 20/5443847
Hely: Székesfehérvár

Brigi

Kor: 22
Tel: 70/5076501
Hely: IX. kerület

Vikicica babanő

Kor: 30
Tel: 30/7983740
Hely: IV. kerület

Érzéki Victória

Kor: 37
Tel: 20/4187387
Hely: Debrecen

Szilvi

Kor: 35
Tel: 20/9946312
Hely: Esztergom

Ketrin

Kor: 28
Tel: 70/2786742
Hely: VIII. kerület

Évi

Kor: 40
Tel: 20/4013728
Hely: Gödöllő

Cyla

Kor: 35
Tel: 30/7442982
Hely: X. kerület

Lara

Kor: 19
Tel: 30/9100875
Hely: Debrecen

Elvíra

Kor: 20
Tel: 30/7522594
Hely: VIII. kerület

Vicky Wilfing

Kor: 26
Tel: 70/6652706
Hely: Sopron

Annabell

Kor: 29
Tel: 30/2617844
Hely: Tatabánya

Alexa

Kor: 32
Tel: 30/3781831
Hely: Debrecen

Noémi

Kor: 18
Tel: 30/8753388
Hely: Debrecen

Jennyfeer30

Kor: 30
Tel: 20/3452968
Hely: IV. kerület

Katarina30

Kor: 29
Tel: 30/8989119
Hely: XVIII. kerület

Candy

Kor: 20
Tel: 20/2858556
Hely: VI. kerület